24ωρη Γραμμή Εξυπηρέτησης
Language

Γιατί να εμπιστευτείτε την Allianz Global Assistance;

Βοηθάμε ανθρώπους που ταξιδεύουν. Οπουδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή, 24ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο.

Είμαστε η Allianz Global Assistance, ο παγκόσμιος ηγέτης στην ταξιδιωτική ασφάλεια και μέλος του Ομίλου Allianz ενός από τους μεγαλύτερους ασφαλιστικούς ομίλους στον κόσμο.

Ταξιδιωτική Ασφάλεια

Για περισσότερα από 65 χρόνια βοηθάμε τους ανθρώπους που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους, για αναψυχή ή για σπουδές να ανταπεξέλθουν αποτελεσματικά μία δύσκολη κατάσταση οπουδήποτε κι αν βρίσκονται, οποιαδήποτε στιγμή.

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε εάν τα απρόοπτα της ζωής σας δυσκολέψουν σε κάποιο ταξίδι σας.
Όπως για παράδειγμα εάν χάσετε ή κλέψουν τις αποσκευές σας, ματαιωθεί το ταξίδι σας, ή εάν τραυματιστείτε στο σκι. Η εάν σε κάποιο επαγγελματικό ταξίδι αρρωστήστε και πρέπει όχι μόνο να νοσηλευτείτε αλλά και να αποσταλεί αντικαταστάτης σας.

Δίπλα σας όπου και αν βρίσκεστε

Οπουδήποτε και αν βρίσκεστε, μας καλείτε 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες το χρόνο, μας μιλάτε στα Ελληνικά και εμείς αναλαμβάνουμε να διεκπεραιώσουμε το περιστατικό, ακόμη και την απευθείας πληρωμή στους παρόχους όλων των καλυπτόμενων εξόδων για λογαριασμό σας.

Έχουμε γραφεία σε 34 χώρες, όπου οι 13.000 άνθρωποί μας μιλούν πενήντα οκτώ διαφορετικές γλώσσες, και σε συνεργασία με το παγκόσμιο δίκτυό μας που αποτελείται από τεχνικούς οχημάτων έως ειδικούς σε ιατρικά θέματα, και νομικούς συμβούλους σε 5 ηπείρους, βοηθάνε έναν συνάνθρωπό μας κάθε 2 δευτερόλεπτα να βγει από μία δύσκολη κατάσταση.

Παρέχουμε ολοκληρωμένα ασφαλιστικά προϊόντα και υπηρεσίες που θα σας προσφέρουν ηρεμία και σιγουριά αλλά και θα σας βοηθήσουν να αντεπεξέλθετε αποτελεσματικά εάν συμβεί κάτι απρόοπτο όταν θα ταξιδέψετε για επαγγελματικούς λόγους, για αναψυχή ή για σπουδές.

Εμπιστευτείτε μας κι εσείς όπως το έχουν κάνει 250,000,000 άνθρωποι σε όλο τον κόσμο.