24ωρη Γραμμή Εξυπηρέτησης
Language

Ταξιδιωτική Ασφάλεια

Βρείτε το κατάλληλο
πρόγραμμα για κάθε ταξίδι σας.

Ταξιδέψτε  
Ανακαλύψτε  
Εξερευνήστε... 

με Ασφάλεια!

Ξεκινήστε εδώ

Τρέχουσα πληροφόρηση σχετικά με τον κορωνοϊό (COVID-19)

 Στις 30 Ιανουαρίου 2020, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας κήρυξε το COVID-19 παγκόσμιο συναγερμό για την δημόσια υγεία και στις αρχές Φεβρουαρίου ο Π.Ο.Υ. αναγνώρισε την εξάπλωση του COVID-19 ως επιδημία.

Στις 24 Φεβρουαρίου, ο Π.Ο.Υ. επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν πλέον αρκετές επιδημίες σε διάφορα μέρη του κόσμου.

Από τις 9 Μαρτίου 2020, έχει τεθεί σε ισχύ η απομόνωση για ολόκληρη την Ιταλία. Τα μέτρα έκτακτης ανάγκης επιτρέπουν στους ανθρώπους να βγουν από τα σπίτια τους σε επείγουσες περιπτώσεις, αλλά όχι πλέον για λόγους ψυχαγωγίας. Δημόσιες εκδηλώσεις και εορτασμοί απαγορεύονται. Τα σχολεία και τα πανεπιστήμια είναι κλειστά.

Εάν έχετε απορίες σχετικά με την Ιταλία, σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε απευθείας με τον ταξιδιωτικό σας πράκτορα ή την αεροπορική σας εταιρεία.

Στις 11 Μαρτίου, ο Π.Ο.Υ. δήλωσε επίσημα τον COVID-19 μια πανδημική απειλή με πάνω από 114 χώρες να πλήττονται παγκοσμίως.

Οι επιδημίες ή οι πανδημίες (όπως ο COVID-19) καθώς και οι συνέπειες των γεγονότων που σχετίζονται με επίσημα διατάγματα αποκλείονται ρητά από την κάλυψη της ταξιδιωτικής ασφάλισης. Επίσης, δεν καλύπτονται ασφαλιστικά οποιεσδήποτε ανησυχίες για πιθανή μόλυνση ή αυξημένο κίνδυνο μόλυνσης στον ταξιδιωτικό προορισμό. Δυστυχώς, δεν μπορούμε να προσφέρουμε αντίστοιχα προϊόντα ταξιδιωτικής ασφάλισης και για περαιτέρω ερωτήσεις παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με τον ταξιδιωτικό σας πράκτορα / αεροπορική εταιρεία. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Δεδομένης της ταχείας αύξησης των ταξιδιωτικών απαγορεύσεων, παρακαλείστε όπως πρωτίστως βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν ταξιδιωτικές απαγορεύσεις κατά τις ημερομηνίες ταξιδιού σας πριν προβείτε στην αγορά ταξιδιωτικού ασφαλιστηρίου συμβολαίου. Συμβόλαια που αγοράστηκαν κατά τη διάρκεια μίας γνωστά ενήμερης ταξιδιωτικής απαγόρευσης θα έχουν εξαιρετικά περιορισμένη ασφαλιστική κάλυψη και συνιστούμε ιδιαίτερα να ΜΗΝ αγοράζετε ταξιδιωτικά ασφαλιστήρια συμβόλαια κάτω από τέτοιες συνθήκες.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας:

Εξυπηρέτηση Πελατών / Πωλήσεις (Δευτέρα - Παρασκευή: 09.00’-20.30’) --> τηλ: 211 10 98090, email: travel@allianz-assistance.gr

Medical service (24/7) --> τηλ: 211 10 98098

Ταξιδιωτική Ασφάλεια

Ταξιδέψτε σε όλο τον κόσμο χωρίς έννοιες με Ταξιδιωτική Ασφάλιση της Allianz Global Assistance

Είτε ταξιδεύετε για δουλειά, αναψυχή ή για σπουδές, με την Allianz Global Assistance είσαστε καλυμμένοι. Σας βοηθάμε οποτεδήποτε και οπουδήποτε είστε στο εσωτερικό ή στο εξωτερικό να αντεπεξέλθετε στο αναπάντεχο το οποίο μπορεί να σας εξουθενώσει χρονικά και να σας εξαντλήσει οικονομικά.

Ταξιδιωτικά Ασφαλιστικά Προγράμματα

Τα προγράμματα ασφάλειας επαγγελματικών ταξιδιών σας επιτρέπουν να ταξιδέψετε χωρίς έννοιες στο επόμενο επαγγελματικό σας ταξίδι.

Περισσότερα

Από 20.39 €

Η ταξιδιωτική ασφάλεια της Allianz Global Assistance για φοιτητές θα σας καλύψει εάν κάτι αναπάντεχο συμβεί όταν σπουδάζετε μακριά από το σπίτι.

Περισσότερα

Από 53.32 €

Η ασφάλιση απαλλαγής ενοικιαζόμενου οχήματος θα καλύψει την απαλλαγή σε περίπτωση ζημιάς στο αυτοκίνητο που έχετε νοικιάσει.

Περισσότερα

Από 6.00 €

Τι είναι η Ταξιδιωτική Ασφάλεια;

Η ταξιδιωτική ασφάλεια σας παρέχει κάλυψη σε περίπτωση που κάτι αναπάντεχο συμβεί σε κάποιο ταξίδι σας όπως πχ. να χάσετε ή να σας κλέψουν τις αποσκευές, να αρρωστήσετε ή να έχετε κάποιο ατύχημα και να χρειαστείτε ιατρική περίθαλψη στο εξωτερικό, να γίνει ζημιά στο αυτοκίνητο που έχετε νοικιάσει ή να αρρωστήσετε και να πρέπει να ακυρώσετε το ταξίδι σας.


Ένα αναπάντεχο συμβάν για παράδειγμα μπορεί να σας:

  • Εξουθενώσει χρονικά εάν πρέπει να κάνετε όλες τις συνεννοήσεις μόνοι σας σε μια ξένη χώρα της οποίας την γλώσσα ενδεχομένως δεν γνωρίζετε
  • Επιβαρύνει σημαντικά τον προϋπολογισμό του ταξιδιού σας εάν αναγκαστείτε να ακυρώσετε ένα ακριβό ταξίδι και χάσετε τα χρήματα που έχετε προπληρώσει ή εάν κάνετε ζημιά στο αυτοκίνητο που έχετε νοικιάσει στις διακοπές ή στο επαγγελματικό ταξίδι σας και να πρέπει να πληρώσετε την απαλλαγή
  • Εξαντλήσει οικονομικά εάν πρέπει να νοσηλευτείτε για αρκετές ημέρες σε μία ξένη χώρα

Εάν κάτι σας συμβεί όταν ταξιδεύετε, με την ταξιδιωτική ασφάλιση της Allianz Global Assistance η βοήθεια είναι ένα τηλεφώνημα μακριά. Απλά καλέστε μας και θα σας βοηθήσουμε. Χωρίς ταλαιπωρία και γραφειοκρατία για εσάς. Ακόμη και πληρώνοντας απευθείας στους παρόχους όλα τα έξοδα για λογαριασμό σας.

Ταξιδέψτε ήρεμοι. Τα προγράμματα ταξιδιωτικής ασφάλισης κοστίζουν ένα κλάσμα του κόστους του ταξιδιού σας και σας προστατεύουν από μη προϋπολογισμένα έξοδα εάν κάτι αναπάντεχο συμβεί στο ταξίδι σας.

Η Allianz Global Assistance σας παρέχει online ταξιδιωτική ασφάλεια σε 3 εύκολα βήματα:

  • Υπολογισμός ασφαλίστρων
  • Επιλογή προγράμματος
  • Online αγορά προγράμματος και αποστολή συμβολαίου μέσω email

Ποιοι Είμαστε;

Είμαστε η Allianz Global Assistance και είμαστε εδώ για εσάς. Για περισσότερα από 65 χρόνια βοηθάμε τους συνανθρώπους μας σε περίπτωση ανάγκης. Ως παγκόσμιος ηγέτης στην ταξιδιωτική ασφάλιση και μέλος του ομίλου Allianz είμαστε δίπλα σας 24ωρες το 24ωρο , 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες το χρόνο.

Βοηθάμε ανθρώπους οπουδήποτε και αν βρίσκονται.

  • Μια εξυπηρέτηση κάθε 2 δευτερόλεπτα
  • Παρουσία στις 5 ηπείρους
  • Πάνω απο 13.000 υπάλληλοι