24ωρη Γραμμή Εξυπηρέτησης
Language

Ταξιδιωτική Ασφάλεια

Βρείτε το κατάλληλο
πρόγραμμα για κάθε ταξίδι σας.

Ταξιδέψτε  
Ανακαλύψτε  
Εξερευνήστε... 

με Ασφάλεια!

Ξεκινήστε εδώ

Ταξιδιωτική Ασφάλεια

Ταξιδέψτε σε όλο τον κόσμο χωρίς έννοιες με Ταξιδιωτική Ασφάλιση της Allianz Global Assistance

Είτε ταξιδεύετε για δουλειά, αναψυχή ή για σπουδές, με την Allianz Global Assistance είσαστε καλυμμένοι. Σας βοηθάμε οποτεδήποτε και οπουδήποτε είστε στο εσωτερικό ή στο εξωτερικό να αντεπεξέλθετε στο αναπάντεχο το οποίο μπορεί να σας εξουθενώσει χρονικά και να σας εξαντλήσει οικονομικά.

Ταξιδιωτικά Ασφαλιστικά Προγράμματα

Τα προγράμματα ασφάλειας επαγγελματικών ταξιδιών σας επιτρέπουν να ταξιδέψετε χωρίς έννοιες στο επόμενο επαγγελματικό σας ταξίδι.

Περισσότερα

Από 20.39 €

Η ταξιδιωτική ασφάλεια της Allianz Global Assistance για φοιτητές θα σας καλύψει εάν κάτι αναπάντεχο συμβεί όταν σπουδάζετε μακριά από το σπίτι.

Περισσότερα

Από 53.32 €

Η ασφάλιση απαλλαγής ενοικιαζόμενου οχήματος θα καλύψει την απαλλαγή σε περίπτωση ζημιάς στο αυτοκίνητο που έχετε νοικιάσει.

Περισσότερα

Από 6.00 €

Τι είναι η Ταξιδιωτική Ασφάλεια;

Η ταξιδιωτική ασφάλεια σας παρέχει κάλυψη σε περίπτωση που κάτι αναπάντεχο συμβεί σε κάποιο ταξίδι σας όπως πχ. να χάσετε ή να σας κλέψουν τις αποσκευές, να αρρωστήσετε ή να έχετε κάποιο ατύχημα και να χρειαστείτε ιατρική περίθαλψη στο εξωτερικό, να γίνει ζημιά στο αυτοκίνητο που έχετε νοικιάσει ή να αρρωστήσετε και να πρέπει να ακυρώσετε το ταξίδι σας.


Ένα αναπάντεχο συμβάν για παράδειγμα μπορεί να σας:

  • Εξουθενώσει χρονικά εάν πρέπει να κάνετε όλες τις συνεννοήσεις μόνοι σας σε μια ξένη χώρα της οποίας την γλώσσα ενδεχομένως δεν γνωρίζετε
  • Επιβαρύνει σημαντικά τον προϋπολογισμό του ταξιδιού σας εάν αναγκαστείτε να ακυρώσετε ένα ακριβό ταξίδι και χάσετε τα χρήματα που έχετε προπληρώσει ή εάν κάνετε ζημιά στο αυτοκίνητο που έχετε νοικιάσει στις διακοπές ή στο επαγγελματικό ταξίδι σας και να πρέπει να πληρώσετε την απαλλαγή
  • Εξαντλήσει οικονομικά εάν πρέπει να νοσηλευτείτε για αρκετές ημέρες σε μία ξένη χώρα

Εάν κάτι σας συμβεί όταν ταξιδεύετε, με την ταξιδιωτική ασφάλιση της Allianz Global Assistance η βοήθεια είναι ένα τηλεφώνημα μακριά. Απλά καλέστε μας και θα σας βοηθήσουμε. Χωρίς ταλαιπωρία και γραφειοκρατία για εσάς. Ακόμη και πληρώνοντας απευθείας στους παρόχους όλα τα έξοδα για λογαριασμό σας.

Ταξιδέψτε ήρεμοι. Τα προγράμματα ταξιδιωτικής ασφάλισης κοστίζουν ένα κλάσμα του κόστους του ταξιδιού σας και σας προστατεύουν από μη προϋπολογισμένα έξοδα εάν κάτι αναπάντεχο συμβεί στο ταξίδι σας.

Η Allianz Global Assistance σας παρέχει online ταξιδιωτική ασφάλεια σε 3 εύκολα βήματα:

  • Υπολογισμός ασφαλίστρων
  • Επιλογή προγράμματος
  • Online αγορά προγράμματος και αποστολή συμβολαίου μέσω email

Ποιοι Είμαστε;

Είμαστε η Allianz Global Assistance και είμαστε εδώ για εσάς. Για περισσότερα από 65 χρόνια βοηθάμε τους συνανθρώπους μας σε περίπτωση ανάγκης. Ως παγκόσμιος ηγέτης στην ταξιδιωτική ασφάλιση και μέλος του ομίλου Allianz είμαστε δίπλα σας 24ωρες το 24ωρο , 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες το χρόνο.

Βοηθάμε ανθρώπους οπουδήποτε και αν βρίσκονται.

  • Μια εξυπηρέτηση κάθε 2 δευτερόλεπτα
  • Παρουσία στις 5 ηπείρους
  • Πάνω απο 13.000 υπάλληλοι