Ένα πάρτυ με φίλους που χορεύουν στην παραλία και ο dj παίζει μουσική

Εμπιστοσύνη για να ζήσετε τη ζωή στο έπακρο

Η έκδοση μίας ταξιδιωτικής ασφάλειας είναι κάτι που δεν έχετε σκεφτεί; Θεωρείτε ότι κοστίζει αρκετά και είναι πολυτέλεια; Θα θέλατε να γνωρίζατε περισσότερα για τα οφέλη της; Έχετε ήδη προβεί σε αγορά κατά το παρελθόν, αλλά δεν βρήκατε τον χρόνο να διαβάσετε βασικές ενημερώσεις ως προς τη χρήση της; Μην ανησυχείτε! Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε!

Είναι το πρόγραμμα που σας παρέχει προστασία και κάλυψη ιατροφαρμακευτικών δαπανών και δαπανών νοσηλείας, σε περίπτωση αιφνίδιας ασθένειας ή ατυχήματος.

Επίσης, σας προστατεύει από απώλεια αποσκευών όπως: αποζημίωση των checked-in αποσκευών σας σε περίπτωση ζημιάς, απώλειας ή κλοπής. Ακόμα και στην περίπτωση καθυστέρησής τους, πλέον των 6 ωρών, υπάρχει αποζημίωση για αγορές πρώτης ανάγκης.

Εάν για συγκεκριμένους λόγους της τελευταίας στιγμής, χρειαστεί να προχωρήσετε σε ακύρωση ταξιδιού, σας δίνεται η δυνατότητα αποζημίωσης, επιλέγοντας ασφαλώς από πριν το κατάλληλο πρόγραμμα Ασφάλιση Ακύρωσης Ταξιδιού.

Ένα επιπλέον σημαντικό όφελος της ταξιδιωτικής ασφάλισης, είναι η πρόσβαση σε υπηρεσίες βοήθειας, σε παγκόσμιο επίπεδο. Η εξειδικευμένη ομάδα των ταξιδιωτικών και ιατρικών συνεργατών μας, είναι ήδη στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστείτε. Από την οργάνωση μίας ιατρικής φροντίδας, την παρακολούθησή της, την παροχή διερμηνέα και τη μετάφραση εγγράφων εφόσον χρειαστεί.

Επίσης, στην περίπτωση που πέσετε θύμα κλοπής ή απώλειας χρημάτων, υπάρχει η δυνατότητα μεταβίβασης μετρητών κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας.

Για να δείτε αναλυτικά τις καλύψεις που ισχύουν για κάθε πρόγραμμα ασφάλισης χωριστά, επιλέξτε ένα από τα Προϊόντα  μας και κατόπιν επισκεφθείτε το Κέντρο Πληροφόρησης – Χρήσιμα αρχεία, για να δείτε αναλυτικά τους όρους και προϋποθέσεις του συγκεκριμένου προϊόντος.

Πρώτα απ΄ όλα, θα πρέπει να επιλέξετε βάσει των αναγκών σας, τα ταξιδιωτικά σας σχέδια και τον προορισμό σας, καθώς επίσης τον προϋπολογισμό σας. Επίσης, σημαντικός παράγοντας είναι να λάβετε υπόψη σας αν ταξιδεύετε με οικογένεια και μικρά παιδιά. Τα οφέλη των προγραμμάτων είναι διαφορετικά μεταξύ τους.

Ο τρόπος σχεδίασης των προγραμμάτων ταξιδιωτικής ασφάλισης είναι βασισμένος στο να καλύψει κάποια απρόβλεπτα γεγονότα. Μία ταξιδιωτική ασφάλιση δεν μπορεί να καλύψει κάθε πιθανή κατάσταση. Για τον λόγο αυτό, σας συμβουλεύουμε να διαβάζετε τις καλύψεις, τους όρους & τις προϋποθέσεις που προσφέρει κάθε συμβόλαιο που επιλέγετε.

Ταξιδεύετε εντός ή εκτός Ελλάδας; Eχετε την υποστήριξη και κάλυψη της Allianz Global Assistance. Είμαστε δίπλα σας 24/7, 365 ημέρες το χρόνο με ένα απλό τηλεφώνημα στο (+30) 211 10 98098 ή αποστέλλοντας email στο medical@allianz-assistance.gr.
Η ταξιδιωτική ασφάλιση είναι εξίσου σημαντική ακόμα και για ταξίδια που πραγματοποιείτε εντός της ελληνικής επικράτειας, καθ΄ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Έτσι, τόσο εσείς όσο και οι υπόλοιποι συνταξιδιώτες σας στην περίπτωση που ταξιδεύετε με παρέα, θα έχετε την ασφάλεια για να απολαύσετε το ταξίδι σας. Ακόμα και σ΄ ένα απομονωμένο ελληνικό νησί. Για όλους τους λόγους που ήδη έχουν αναφερθεί παραπάνω και ισχύουν για τα ταξίδια εκτός Ελλάδας.
Τα προγράμματα της Allianz Global Assistance καλύπτουν ακόμα και τα ταξίδια που θα πραγματοποιήσετε με πλοίο (ως Μέσο μετάβασης), την κρουαζιέρα σας, καθώς και ταξίδια με τρένο! Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών/Πωλήσεων (Δευτέρα - Παρασκευή: 09.00’-20.30’) --> τηλ: 211 10 98090, email: travel@allianz-assistance.gr, για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες.
Επιλέξτε το κατάλληλο πρόγραμμα για την ασφάλεια του ταξιδιού σας.
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε και γιατί είναι σημαντική σε κάθε ταξίδι.
Έχετε απορίες σχετικά με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας;