Ταξιδιωτικά πλάνα πάνω σε ένα ξύλινο τραπέζι, μπροστά από έναν υπολογιστή με διάφορα ταξιδιωτικά αντικείμενα γύρω.

Ενημέρωση για τον κορωνοϊό (Covid-19)

Στις 30 Ιανουαρίου 2020, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας κήρυξε το COVID-19 παγκόσμιο συναγερμό για την δημόσια υγεία και στις αρχές Φεβρουαρίου ο Π.Ο.Υ. αναγνώρισε την εξάπλωση του COVID-19 ως επιδημία.

Στις 24 Φεβρουαρίου, ο Π.Ο.Υ. επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν πλέον αρκετές επιδημίες σε διάφορα μέρη του κόσμου.

Στις 11 Μαρτίου, ο Π.Ο.Υ. δήλωσε επίσημα τον COVID-19 μια πανδημική απειλή με πάνω από 114 χώρες να πλήττονται παγκοσμίως.

Οι επιδημίες ή οι πανδημίες (όπως ο COVID-19) καθώς και οι συνέπειες των γεγονότων που σχετίζονται με επίσημα διατάγματα αποκλείονται ρητά από την κάλυψη της ταξιδιωτικής ασφάλισης. Επίσης, δεν καλύπτονται ασφαλιστικά οποιεσδήποτε ανησυχίες για πιθανή μόλυνση ή αυξημένο κίνδυνο μόλυνσης στον ταξιδιωτικό προορισμό. Δυστυχώς, δεν μπορούμε να προσφέρουμε αντίστοιχα προϊόντα ταξιδιωτικής ασφάλισης και για περαιτέρω ερωτήσεις παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με τον ταξιδιωτικό σας πράκτορα / αεροπορική εταιρεία. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Δεδομένης της ταχείας αύξησης των ταξιδιωτικών απαγορεύσεων, παρακαλείστε όπως πρωτίστως βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν ταξιδιωτικές απαγορεύσεις κατά τις ημερομηνίες ταξιδιού σας πριν προβείτε στην αγορά ταξιδιωτικού ασφαλιστηρίου συμβολαίου. Συμβόλαια που αγοράστηκαν κατά τη διάρκεια μίας γνωστά ενήμερης ταξιδιωτικής απαγόρευσης θα έχουν εξαιρετικά περιορισμένη ασφαλιστική κάλυψη και συνιστούμε ιδιαίτερα να ΜΗΝ αγοράζετε ταξιδιωτικά ασφαλιστήρια συμβόλαια κάτω από τέτοιες συνθήκες.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας:

Εξυπηρέτηση Πελατών / Πωλήσεις (Δευτέρα - Παρασκευή: 09.00’-20.30’) --> τηλ: 211 10 98090, email: travel@allianz-assistance.gr

Medical service (24/7) --> τηλ: 211 10 98098, email: medical@allianz-assistance.gr

Επιλέξτε το κατάλληλο πρόγραμμα για την ασφάλεια του ταξιδιού σας.
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε και γιατί είναι σημαντική σε κάθε ταξίδι.
ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΕΔΩ
Έχετε απορίες σχετικά με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας;
FAQS - ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΔΩ