Μια κοπέλα ζωγραφίζει μια mandala σε μια πέτρα στην παραλία με φόντο το ηλιοβασίλεμα

Είσαστε η έμπνευσή μας

Με χιλιάδες ασφαλισμένους ταξιδιώτες & εργαζομένους σε όλο τον κόσμο, μας αρέσει να ανταλλάσσουμε και να μοιραζόμαστε ιδέες και προτάσεις για τον επόμενο προορισμό σας.

Σε αυτή την ενότητα, θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας διάφορες ιδέες & προτάσεις για προορισμούς, ήθη, έθιμα καθώς επίσης οτιδήποτε μπορεί να είναι χρήσιμο για το ταξίδι σας. Θα χαρούμε να μοιραστείτε μαζί μας τη δική σας ταξιδιωτική εμπειρία, μέσα από τις επίσημες Social Media σελίδες μας!
Ένα πάρτυ με φίλους που χορεύουν στην παραλία και ο dj παίζει μουσική
Η έκδοση μίας ταξιδιωτικής ασφάλειας είναι κάτι που δεν έχετε σκεφτεί; Θεωρείτε ότι κοστίζει αρκετά και είναι πολυτέλεια; Γνωρίστε τα πάντα για τα οφέλη της!
Τροπική, ήρεμη και καθαρή θάλασσα με δύο καράβια κοντά στην παραλία
Είναι αρκετά συναρπαστική η προσμονή ενός ταξιδιού. Είμαστε στη διάθεσή σας να σας προσφέρουμε χρήσιμες πληροφορίες για προορισμούς και μέρη που αξίζει να επισκεφθείτε!
Ένας φωτογράφος κάθεται σε έναν βράχο θαυμάζοντας την φύση και το ηλιοβασίλεμα
Είστε έτοιμοι και γεμάτοι θετική ενέργεια να ξεκινήσετε το ταξίδι σας. Διαβάστε χρήσιμες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να γίνει ακόμα πιο ευχάριστο και μην ξεχνάτε: Θα είμαστε κι εμείς εκεί, δίπλα σας και σε αυτό το ταξίδι!
Μια χαρούμενη οικογένεια προετοιμάζεται για το ταξίδι. Η μαμά και οι κόρες της φτιάχνουν τις βαλίτσες τους και κοιτάνε τον χάρτη.
Σχεδιάζετε ένα ταξίδι σε προορισμό όπου απαιτείται ταξιδιωτική ασφάλιση για την έκδοση βίζας, όπως για παράδειγμα σε Ρωσία και Κούβα; Εμπιστευτείτε την ασφάλεια και τη σιγουριά της Allianz Global Assistance.
Φοιτητές κάθονται πάνω σε γρασίδι συζητώντας και κοιτώντας το laptop

Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα που καλύπτει την εκπαίδευση, την κατάρτιση, τη νεολαία και τον αθλητισμό.

Είναι ένα ταξίδι που διαφέρει περισσότερο από τα συνηθισμένα!

Επιλέξτε το κατάλληλο πρόγραμμα για την ασφάλεια του ταξιδιού σας.
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε και γιατί είναι σημαντική σε κάθε ταξίδι.
Έχετε απορίες σχετικά με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας;