Μια χαρούμενη οικογένεια προετοιμάζεται για το ταξίδι. Η μαμά και οι κόρες της φτιάχνουν τις βαλίτσες τους και κοιτάνε τον χάρτη.

Προσπαθούμε να είμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά για εσάς

Σχεδιάζετε ένα ταξίδι σε προορισμό όπου απαιτείται ταξιδιωτική ασφάλιση για την έκδοση βίζας, όπως για παράδειγμα βίζα για Ρωσία ή Κούβα; Εμπιστευτείτε την ασφάλεια και τη σιγουριά της Allianz Global Assistance.

Μπορείτε με απλά και γρήγορα βήματα να εκτυπώσετε όλα τα ταξιδιωτικά έγγραφα, τα οποία θα λάβετε μέσω email από εμάς και να τα προσκομίσετε στην Πρεσβεία της χώρας που θα επισκεφθείτε, καθώς τα προγράμματά μας είναι ευρέως αποδεκτά. Είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε να καλύψουν όλες τις απαιτήσεις όπως για παράδειγμα ιατροφαρμακευτικές δαπάνες, επαναπατρισμός, μεταφορά στο νοσοκομείο κ.λπ.

Ταξιδέψτε ξένοιαστα γνωρίζοντας ότι έχετε την υποστήριξη της Allianz Global Assistance. Tη μεγαλύτερη εταιρεία στον κόσμο στη παροχή ταξιδιωτικής ασφάλειας και φροντίδας.

Σε περίπτωση που χρειαστείτε οποιαδήποτε βοήθεια ή πληροφορία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας, είμαστε δίπλα σας 24/7, 365 ημέρες το χρόνο με ένα απλό τηλεφώνημα στο (+30) 211 10 98098, εντός ή εκτός Ελλάδος.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το ασφαλιστικό προϊόν που σας ενδιαφέρει; Επισκεφθείτε το 

Κέντρο Πληροφόρησης και βρείτε όλα τα χρήσιμα αρχεία με τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεστε.

 

Επιλέξτε το κατάλληλο πρόγραμμα για την ασφάλεια του ταξιδιού σας.
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε και γιατί είναι σημαντική σε κάθε ταξίδι.
Έχετε απορίες σχετικά με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας;