Εναέρια φωτογραφία από την Κασσάνδρα Χαλκιδικής
                                  Μαζί ανακαλύπτουμε νέους δρόμους

Ταξιδέψτε με ξεγνοιασιά

Βρείτε το κατάλληλο πρόγραμμα της Allianz Global Assistance και νιώστε ασφαλείς σε κάθε σας ταξίδι.
Ημερομηνία γέννησης ταξιδιώτη 1
Ημερομηνία γέννησης ταξιδιώτη 1
Ημερομηνία γέννησης ταξιδιώτη 1
Ημερομηνία γέννησης ταξιδιώτη 1
Ημερομηνία γέννησης ταξιδιώτη 1
Ημερομηνία γέννησης ταξιδιώτη 1
Ημερομηνία γέννησης ταξιδιώτη 1

Σημαντικό μήνυμα - Δείτε εδώ όλη την πληροφόρηση σχετικά με τον Κορωνοϊό (COVID-19)

Έχουμε όλες τις σημαντικές πληροφορίες και απαντήσεις στα ερωτήματά  σας σχετικά με την ασφαλιστική σας κάλυψη.

Παρακαλούμε λάβετε υπόψη ότι κατά την παραμονή ή είσοδό σας σε περιοχές για τις οποίες έχουν εκδοθεί ταξιδιωτικές προειδοποιήσεις από το εκάστοτε Υπουργείο Εξωτερικών, ενδέχεται να προκύψουν περιορισμοί ή εξαιρέσεις σύμφωνα με τους οικείους όρους ασφάλισης.

Για τρέχουσες πληροφορίες και απαντήσεις στα ερωτήματά σας για τον Kορωνοϊό, μάθετε περισσότερα εδώ.

Σημαντικό μήνυμα: Σύγκρουση Ισραήλ / Χαμάς:

Είμαστε βαθύτατα συγκλονισμένοι από την ένταση που έχει ξεσπάσει στο Ισραήλ από τις 7 Οκτωβρίου 2023 και θα θέλαμε να εκφράσουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας σε όσους έχουν επηρεαστεί από αυτή τη σύγκρουση.

Το Ισραήλ κήρυξε πόλεμο εναντίον της Χαμάς στις 8 Οκτωβρίου 2023 και οι περισσότερες κυβερνήσεις εξέδωσαν οδηγία για αποτροπή ταξιδιού στο Ισραήλ, εάν δεν κρίνεται άκρως απαραίτητο. Οι περισσότερες αεροπορικές εταιρίες έχουν ακυρώσει ή αναβάλλει τις πτήσεις τους στη χώρα.

Κατανοούμε ότι οι πελάτες μας, οι οποίοι βρίσκονται ήδη στο Ισραήλ είτε σχεδιάζουν να ταξιδέψουν εκεί, ίσως έχουν ερωτήματα σχετικά με την κάλυψη της ταξιδιωτικής ασφάλισης. Για πελάτες που έχουν προγραμματισμένο ταξίδι στο Ισραήλ τις προσεχείς ημέρες ή εβδομάδες, θα συστήναμε να επικοινωνήσουν με την αεροπορική εταιρία ή τον ταξιδιωτικό πράκτορα ώστε να δουν τις επιλογές τους. Εμπόλεμες καταστάσεις εξαιρούνται από όλα τα ταξιδιωτικά μας προγράμματα και προτρέπουμε τους πελάτες μας να ανατρέξουν στους όρους και τις προϋποθέσεις του συμβολαίου τους.

Πελάτες που μπορεί να ταξιδεύουν σε γειτονικές χώρες συνιστάται να έρθουν εξίσου σε επικοινωνία με τον ταξιδιωτικό τους πράκτορα για εναλλακτικές λύσεις.

Το δικό μας Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών είναι διαθέσιμο 24/7 για να απαντήσουν στις ερωτήσεις, στα ακόλουθα στοιχεία:

Τηλ.: 0030 211 10 98098

Email: medical@allianz-assistance.gr

Τρέχουσα Ενημέρωση

Παρακολουθώντας τα γεγονότα που διαδραματίζονται στην Ουκρανία και στις γειτονικές χώρες, ελπίζουμε ότι εσείς και οι συνταξιδιώτες σας είστε ασφαλείς και παραμένετε ανεπηρέαστοι από αυτήν την ανησυχητική και ασταθή κατάσταση.  Δεδομένης της παρούσας κατάστασης καταλαβαίνουμε ότι πιθανόν έχετε ερωτήσεις που αφορούν τόσο στην παροχή βοήθειας όσο και στα ταξιδιωτικά προγράμματα που σας παρέχουμε. Αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να βρείτε  εδώ  .

Ένα ταξίδι αποτελεί πάντοτε τον καλύτερο τρόπο απόδρασης από την καθημερινότητα. Έχετε την ευκαιρία να διευρύνετε τους ορίζοντές σας και να ανοίξετε τον δρόμο για νέες εμπειρίες ζωής.

Στην Allianz Global Assistance αντιμετωπίζουμε τον κάθε ταξιδιώτη ξεχωριστά.

Με γνώμονα την πάνω από 65 χρόνια εμπειρία και τεχνογνωσίας, έχουμε σχεδιάσει τα ταξιδιωτικά ασφαλιστικά μας προγράμματα, ώστε να καλύπτουν τις δικές ανάγκες οπουδήποτε, σε οτιδήποτε κι αν χρειαστεί.

Γιατί κάθε ταξίδι είναι διαφορετικό, όπως ο κάθε ταξιδιώτης.

Ασφάλιση Ταξιδιού Αναψυχής
Επαγγελματική Ταξιδιωτική Ασφάλιση
Ετήσια Ταξιδιωτική Ασφάλιση
Φοιτητική Ταξιδιωτική Ασφάλιση
Ασφάλιση Ακύρωσης Ταξιδιού
Ασφάλιση Απαλλαγής Ενοικιαζόμενου Οχήματος
Σε αυτή την ενότητα, θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας διάφορες ιδέες & προτάσεις για προορισμούς, ήθη, έθιμα καθώς επίσης οτιδήποτε μπορεί να είναι χρήσιμο για το ταξίδι σας. Θα χαρούμε να μοιραστείτε μαζί μας τη δική σας ταξιδιωτική εμπειρία, μέσα από τις επίσημες Social Media σελίδες μας!
Επιλέξτε το κατάλληλο πρόγραμμα για την ασφάλεια του ταξιδιού σας.
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε και γιατί είναι σημαντική σε κάθε ταξίδι.
Έχετε απορίες σχετικά με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας;