24ωρη Γραμμή Εξυπηρέτησης
Language

Ασφάλιση Απαλλαγής Ενοικιαζόμενου Οχήματος

Μη νοικιάσετε αυτοκίνητο χωρίς τη 
δική μας ασφάλιση απαλλαγής.

Καλύψεις

  • Ασφάλιση Απαλλαγής
  • Κλοπή / Απόπειρα Κλοπής Αποσκευών

   

           Από

6,00  € / μέρα

Υπολογισμός Ασφαλίστρων

Επικοινωνήστε μαζί μας

CDW (Collision Damage Waiver)

Ο οικονομικός τρόπος αντιμετώπισης μιας ζημιάς όταν νοικιάσετε αυτοκίνητο

Η ενοικίαση ενός αυτοκινήτου τις περισσότερες φορές σημαίνει ότι θα οδηγήσετε ένα αυτοκίνητο με το οποίο δεν είστε εξοικειωμένοι, σε μέρη άγνωστα, ίσως σε στενούς επαρχιακούς δρόμους με πινακίδες σε μία ξένη γλώσσα. Το παρκάρισμα μπορεί να σας δυσκολέψει και η αντιμετώπιση του τρόπου οδήγησης των άλλων μπορεί να είναι μία πρόκληση.

Εάν συμβεί κάποιο ατύχημα και προκληθεί ζημιά στο αυτοκίνητο που έχετε νοικιάσει, η ασφάλεια ενοικίασης αυτοκινήτου θα καλύψει το κόστος της ζημιάς εκτός από ένα ποσό το οποίο αναφέρεται ως απαλλαγή και το οποίο θα χρεωθείτε εσείς. Αυτό σε αρκετές περιπτώσεις εκτινάσσει τον προϋπολογισμό σας αφού μπορεί να είναι μεγαλύτερο από το συνολικό ποσό που θα πληρώσετε για να νοικιάστε το αυτοκίνητο.

Κάτι τέτοιο θα χαλάσει τις διακοπές σας και θα σας κάνει να ευχόσασταν να είχατε πληρώσει τα λίγα επιπλέον ευρώ για αυτήν την κάλυψη όταν νοικιάζατε το αυτοκίνητο.

Ασφάλεια Ενοικίασης Αυτοκινήτου

Την επόμενη φορά που θα νοικιάστε αυτοκίνητο κάντε το με σιγουριά, χωρίς έννοιες, χωρίς τον φόβο των μη προϋπολογισμένων εξόδων με την Ασφάλιση Απαλλαγής Ενοικιαζόμενου Οχήματος (Collision Damage Waiver ή εν συντομία CDW) από την Allianz Global Assistance, τον παγκόσμιο ηγέτη στην ταξιδιωτική ασφάλεια και υπηρεσίες.

Εάν γίνει κάποια ζημιά, η ασφάλιση απαλλαγής θα καλύψει την απαλλαγή που αναφέρεται στην ασφάλεια ενοικίασης αυτοκινήτου και θα σας καλύψει για ζημιά ή κλοπή προσωπικών αντικειμένων σας που ήταν μέσα στο αυτοκίνητο.

Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο με τα προγράμματά μας απολαμβάνουν την ηρεμία όταν ταξιδεύουν. Εάν συμβεί κάτι, οπουδήποτε κι εάν είστε, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Απλά καλέστε μας 24/7, 365 ημέρες τον χρόνο και θα διεκπεραιώσουμε το περιστατικό σας.

Αγοράστε σήμερα κιόλας το πρόγραμμα Collision Damage Waiver και λάβετε το συμβόλαιό σας σε ελάχιστα λεπτά.

Σε κάποιο επαγγελματικό ταξίδι εκτός από το Collision Damage Waiver (εάν σχεδιάζετε να νοικιάσετε αυτοκίνητο) μπορεί να σας ενδιαφέρει κάποιο από τα προγράμματα ασφάλισης για επαγγελματικά ταξίδια, τα οποία θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε κάποιο αναπάντεχο συμβάν ενώ είστε σε ταξίδι για δουλειά.

Πληροφορίες
(+30) 211 10 98090
CDW
 από 6,00 € / ημέρα 
Υπολογισμός
Ασφάλιση Απαλλαγής   3,000 €
Προσωπική Ιδιοκτησία - Αποσκευές   300 €
Επιπρόσθετες Πληροφορίες
Ενοικιαζόμενο Όχημα

Το τετράτροχο αυτοκίνητο ιδιοκτησίας της εταιρείας ενοικιάσεως που ενοικιάζει ο Ασφαλιζόμενος, όχι παλαιότερο των 10 ετών.