Κούβα - Χορεύοντας στους ρυθμούς της

Φέρνοντας στο μυαλό τη συγκεκριμένη χώρα της Καραϊβικής, σίγουρα σας ταξιδεύει σε παραλίες γεμάτες ρυθμό, κοκτέιλς και κρυστάλλινα νερά. 

Με άλλα λόγια, πρόκειται για τον προορισμό των απόλυτων διακοπών!

Ένα κουβανέζικο αμάξι στην παραλία με τη σημαία της Κούβας πάνω του

Οι Κουβανοί

Οι Κουβανοί θα σας ελκύσουν γρήγορα το ενδιαφέρον. Η φιλοξενία τους, η ζεστασιά και η ζωντάνια που διαθέτουν, προσθέτουν αναμφίβολα έναν λόγο παραπάνω να γνωρίσετε τον τόπο τους. Ο χορός και το τραγούδι τους δεν θα σας αφήσουν στιγμή να σκεφτείτε τη ρουτίνα της καθημερινότητας που αφήσατε πίσω σας…

Αβάνα

Ξεκινώντας από την Αβάνα, θα ανακαλύψετε ότι το παλιό συνδέεται με το καινούριο. Θα νιώσετε ότι ζείτε ταυτόχρονα στη δεκαετία του ΄50 και στη δεκαετία του σήμερα. Σίγουρα κατά την περιήγησή σας, θα κάνουν την εμφάνισή τους μερικά από τα κλασικά αμερικάνικα αυτοκίνητα διαφορετικής πινελιάς το καθένα, κρατώντας έτσι τη δική του ταυτότητα. Σε συνδυασμό με τα πολύχρωμα κτίρια που απλώνονται κατά μήκος της πόλης, θα αναδειχθεί μπροστά σας ένα απέραντο ψηφιδωτό χρωμάτων και εικόνων.

Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε τα κάστρα, τα μουσεία και τις επαύλεις. Ιδιαιτέρως, το ιστορικό κέντρο της Παλιάς Αβάνας, το οποίο και ανήκει στα Μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO.

Βαραδέρο

Το κοσμοπολίτικο Βαραδέρο περιμένει με σιγουριά αυτοπεποίθησης να σας συναντήσει, μιας και συμπεριλαμβάνεται στις καλύτερες παραλίες του κόσμου. Αν είστε λάτρης του βυθού, ο συγκεκριμένος έχει να σας αποκαλύψει αρκετά από τα μυστικά αυτής της χώρας.

Σαντιάγο ντε Κούβα

Μία επίσκεψη στο Σαντιάγο ντε Κούβα, θα σας περιπλανήσει στη 2η μεγαλύτερη πόλη της χώρας κι ένα από τα σημαντικότερα λιμάνια της Καραϊβικής. Το ισπανικό κάστρο Σαν Πέδρο ντε λα Ρόκα που δεσπόζει εκεί, αποτελεί χαρακτηριστικό δείγμα της ισπανικής αρχιτεκτονικής.

Τρινιδάδ

Στον χάρτη του ταξιδιού σας, σίγουρα πρέπει να είναι σε κύκλο και το Τρινιδάδ. Υπήρξε σταθμός συχνών επιδρομών λαθρεμπόρων και πειρατών. Το ιστορικό κέντρο της πόλης έχει ανακηρυχθεί εξίσου Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς από την UNESCO. Περιπλανηθείτε ελεύθερα στους λιθόστρωτους δρόμους του, δίχως την παρουσία των αυτοκινήτων.

Η Κούβα σίγουρα αποτελεί έναν προορισμό ζωής για τους περισσότερους που θέλουν να ζήσουν το κάτι διαφορετικό. Η επίσκεψή της όμως, απαιτεί να έχετε εκδώσει βίζα, αφού πρωτίστως έχετε κλείσει την ταξιδιωτική σας ασφάλεια.

Ταξιδέψτε με τη σιγουριά της Allianz Global Assistance. Τα προγράμματά μας είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε να καλύψουν όλες τις απαιτήσεις όπως: ιατροφαρμακευτικές δαπάνες, επαναπατρισμός, μεταφορά στο νοσοκομείο κ.α.

Ταξιδέψτε ξένοιαστα γνωρίζοντας ότι έχετε δίπλα σας τη μεγαλύτερη εταιρεία στον κόσμο στη παροχή ταξιδιωτικής ασφάλειας και φροντίδας.

Για οποιαδήποτε βοήθεια ή πληροφορία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας, είμαστε διαθέσιμοι 24/7, 365 ημέρες το χρόνο με ένα απλό τηλεφώνημα στο (+30) 211 10 98098, εντός ή εκτός Ελλάδος.

Επιλέξτε το κατάλληλο πρόγραμμα για την ασφάλεια του ταξιδιού σας.
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε και γιατί είναι σημαντική σε κάθε ταξίδι.
Έχετε απορίες σχετικά με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας;